Yayasan Tun Suffian


Hari ini adalah hari yang paling istimewa buat kami sekeluarga...

Kami dikunjungi oleh Pemegang-Pemegang Amanah Yayasan Tun Suffian - YM Tunku Dr Sofiah Jewa dan YBhg Dato' Dr Yaacob Merican.

Apabila pihak urusetia menghubungi saya minggu lepas, kami 'tergamam' dan terharu... risau pun ada! (risau bagaimana hendak 'melayan' VIP....).


Turut serta adalah Puan Alwizah (tiga dari kanan) dan suami (En Zul, baju putih) daripada Urusetia Yayasan Tun Suffian - yang banyak membantu dan mengaturkan pertemuan ini.Namun, semua debaran itu berakhir.... gambar-gambar di atas /bawah mungkin boleh menceritakan suasana pertemuan hampir dua jam itu. Ia penuh kemesraan yang bersifat 'kunjungan kekeluargaan' walau pun baru pertama kali bertemu! 


Alhamdulillah dan budi mereka semua tetap diabadikan. Hanya Allah akan membalasnya
Nota:
1. Yayasan Tun Suffian ditubuhkan pada 11 Jun 2002, sebagai mengenang jasa dan bakti Alllahyarham Tun Mohamed Suffian kepada Negara, dan nama besar khususnya komuniti perundangan.

2. Kami amat bersyukur kepada Allah kerana anak ketiga kami Azlin yang kini melanjutkan pelajaran di peringkat Sarjana - merupakan anak Melayu pertama dipilih menerima biasiswa /hadiah kecemerlangan pelajaran Yayasan Tun Suffian sejak diperkenalkan... untuk program LLM University of Cambridge, England.

| Winter Wonderland at University of Cambridge |