fitnah dunia...

Filem 'Fitna' yang didalangi Geert Wilders (angsa liar gamaknya!) kini merupakan fitnah dunia terkini... Siapa sebenarnya GW itu? Beliau adalah keturunan Yahudi Belanda!

Amatilah kenyataan manusia laknatullah itu:
"...Take a walk down the street and see where this is going. You no longer feel like you are living in your own country. There is a battle going on and we have to defend ourselves. Before you know it there will be more mosques than churches!"

Lebih sedekat lalu, Salman Rushdie (yang masih ditahan kematiannya) pernah menimbulkan fitnah yang sama - menghina Islam!

Filem Fitna kini ditonton jutaan manusia melalui youTube. Itulah yang memulakan fitnahnya!

Mungkin dengan membaca entri Abu.Saif dan ENTRI INI akan membina kewarasan minda kita.

Nota
1. Paparan negatif ini bukan untuk mempromosikan filem tersebut, tetapi untuk sama-sama kita mengingati Allah (Yang Maha Mengetahui akan apa yang berlaku) dan menginsafi akan fitnah-finah di akhir zaman yang digambarkan Rasulullah S.A.W.

2. Provokasi yang menyerupai filem fitna itu telah dan akan terus berlaku... Dan yang pasti Islamlah yang akhirnya dimenangkan Allah (sebelum kiamat melanda)! Tanda-tanda Eropah akan diIslamkan adalah jelas kini. Itulah ketakutan Yahudi, kerana mereka amat arif tentangnya.