mencari PENAWAR strok

Dua bulan sudah, jiran saya (dalam lingkungan 65 tahun) diserang strok. Dua kali keluar masuk Pusat Perubatan ... tahu-tahu sahajalah kosnya.

Dua hari selepas keluar hospital kali kedua, beliau telah mencuba dan mencari penawar alternatif - secara tradisional.

Alhamdulillah, selepas tiga hari berturut-turut berulang dan 'berpantang' selama tiga hari selepas hari terakhir rawatannya itu ...kini hari-hari beliau memanjatkan kesyukuran kepadaNya kerana berupaya menjalani hidup hariannya seperti biasa - malah terdapat beberapa kesukaran yang dialami sebelum itu turut hilang! Dan yang pastinya, beliau tidak lupa bersenam setiap pagi di hadapan rumahnya.

Inilah salah satu modal budaya (berbentuk kepakaran rawatan penyakit yang dikatakan 'tiada ubat') yang mula pupus di dalam masyarakat kita.

Terima kasih kepada yang meminta untuk dipaparkan arah ke rumah Imam Mazlan... Perjalanan dari tol Ayer Keroh ke rumahnya mengambil masa lebih kurang 20-30 minit (bergantung kepada cara pemanduan) ...untuk dikongsi bersama.

InsyaAllah.

NOTA TERKINI |6 Jun 09|
Dimaklumkan bahawa Imam Hj Mazlan telah kembali ke Rahmatullah awal bulan Mei 2009. Semoga rohnya ditempatkan orang-orang yang beriman, amin